Η   εταιρία μας με την εμπορική ονομασία HeatMax  ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 τολμώντας να μπει στον τομέα της θέρμανσης σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές που έχει περάσει ο κλάδος. Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την κατά αποκλειστικότητα εισαγωγή των λεβήτων GRANT,ενός από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής λεβήτων συμπύκνωσης πετρελαίου στην Ευρωπαϊκή αγορά..

       Σταδιακά με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών της η Εταιρία μας μετακινήθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις προσέθεσε δε και έναν άλλο αξιόλογο αριθμό νέων προϊόντων με στόχο την δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών τους. Η επιλογή όλων των νέων προϊόντων που προστέθηκαν στην γκάμα της έγινε με γνώμονα   πάντα την ποιότητα, την τεχνολογικά εξελιγμένη και πρωτοποριακή κατασκευή τους καθώς  και την ανταγωνιστική τους τιμή .Στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας μας  λειτουργεί ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης των συνεργατών μας όπου είναι εγκατεστημένα δείγματα από το σύνολο των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες μας να έχουν άποψη για το επίπεδο λειτουργίας τους και την κατανόηση του τρόπου σύνδεσης τους. Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε όλο το Ελλαδικό χώρο καλύπτει όλες τις ανάγκες τεχνικών προβλημάτων που ενδεχόμενα θα αντιμετωπίσετε.

         Έτσι με όλες αυτές τις πρωτοβουλίες και καινοτόμες προσπάθειες  κινούμενη μέσα  σε αυτό το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον μεγαλώνει τον κύκλο εργασιών της απολαμβάνοντας την αποδοχή και επιλογή από την πλευρά των πελατών της

        Το σύνολο των προϊόντων  που η Εταιρία μας αντιπροσωπεύει , τα περισσότερα κατά αποκλειστικότητα, στον Ελλαδικό η και Βαλκανικό χώρο  είναι  τα κατωτέρω:

  1. Λέβητες συμπύκνωσης Πετρελαίου και αερίου SATURN του οίκου KD NAVIEN (South Korea)
  2. Λέβητες Συμπύκνωσης Πετρελαίου από τον Βρετανικό Οίκο Grant
  3. Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης από την εταιρία Termet
  4. Αντλίες θερμότητας Chaffoteaux (Italy)
  5. Λέβητες Στερεών καυσίμων Ξύλου και Pellet (Heatmax)
  6. Θερμοστάτες χώρου από τον Ιταλικό Οίκο Vemer και τον Πολωνικό TECH
  7. Μαγνητικά φίλτρα από τον Βρετανικό Οίκο Grant
  8. Χημικά προϊόντα καθαρισμού κυκλωμάτων θέρμανσης και βελτιωτικά του οίκου Sentinel

 Θα μας δώσετε ιδιαίτερη χαρά με μια επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις  μας ώστε να μπορέσουμε να σας ξεναγήσουμε για να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε μαζί σας τόσο τις ανάγκες σας   όσο και τις δυνατότητες και λύσεις  που σας προσφέρουμε για την αντιμετώπιση αυτών των καθημερινών σας αναγκών.