Fan Coil – Heatmax

Fan Coil Heatmax

Η Heatmax παρουσιάζεi την νέα σειρά Fan Coil νερού ψύξης θέρμανσης (slim). Διαθέτουν μοντέρνο design και συνέπεια κατασκευής ενώ λεπτός τους σχεδιασμός (μόλις 13 εκατοστά πάχος) δίνουν την δυνατότητα αυτά τα σώματα να τοποθετηθούν σε κάθε σημείο ή χώρο χωρίς να αλλοιώνουν την αισθητική του.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Εφοδιασμένο με ειδικούς ανεμιστήρες η παραγωγή θορύβου από το Fan Coil είναι σχεδόν μηδενική (25dB) καθιστώντας το σχεδόν αθόρυβο και έτσι είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε οποιονδηποτε χώρο ακόμα και σε αυτόν ενός υπνοδωματίου.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η απόδοση ενός τέτοιου Fan Coil διπλασιάζεται συγκρινόμενο με ένα κοινό σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε και ταχεία θέρμανση και ψύξη του χώρου αλλά και μεγαλύτερη οικονομία τόσο χώρου όσο και ενέργειας.  Έτσι τα Fan Coil της HeatMax γίνονται ιδανικά τερματικά στοιχεία για την χρήση αντλίας θερμότητας.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 Ο χειρισμός του Fan Coil είναι απλός και με ευκολία ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των επιλογών θέρμανσης, ψύξης. Μπορεί ακόμα να να επιλέξει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου, να ρυθμίσει την ένταση του ανεμιστήρα, να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα ύπνου καθώς και να πλοηγηθεί σε πληθώρα προγραμμάτων και λειτουργιών.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ

 Το στοιχείο του Fan Coi της HeatMax είναι κατασκευασμένο από χάλκινες σωληνώσεις

 και εναλλάκτη αλουμινίου εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής .

Τα φίλτρα  που βρίσκονται στην μονάδα,φιλτράρουν  τον αέρα του χώρου προσφέροντας υγιεινό περιβάλλον.

Τα Fan Coil νερού της HeatMax μπορείτε να τα βρείτε σε 5 διαστάσεις  και μπορούν να τοποθετηθούν σε δάπεδο ή στον τοίχο.